Ottimo Burger Hmmm, nem is rossz!
Az Ottimoval kapcsolatban felemás érzéseim vannak vagy inkább 2/3-1/3 arányú...
Rögtön az elején leszögezném, hogy én itt mindig fázom (télen-nyáron), valószínűleg az ételszagot próbálják kiszellőztetni az állandó huzattal, de jelezném, hogy nem ez a megoldás ettől csak diszkomfort érzése lesz a vendégeknek. A konyhát kellene jobban szeparálni!
A burgereik szerintem a város legjobbjai közt vannak, a húspogácsát frissen sütik valódi marhából, nincs agyon fűszerezve már az illatából érzed, hogy ez marha (jó) lesz! Viszont előfordul, hogy túlsütik, itt is igaz a mondás "Nem mindegy ki van a konyhán"! A steak burgonya már a fagyóból jön, kissé fojtós, száraz kívánja a mártogatóst, fokhagymás-joghurtos szószt adnak hozzá, a kettő együtt már jól csúszik. Tillárom! Haj!
A quesadilla, a fajitas meg a többiek amiket frissen sütnek vaslapon mind rendben vannak, nem spórolnak ki semmit inkább jelzik ha valami alapanyag hiányzik, hogy válasszak mást az étlapról. Korrekt!!!
Legutóbb egy friss saláta mixet is kértem grillezett zöldségekkel, bónuszként még vastagon beterítették sajttal is. A friss salátán joghurtos öntet volt, de a grillezett zöldségek ízei vitték a hátukon az egészet. Már az első falatnál éreztem, hogy ma több leszek egy kérődző tehénnél, mert ez a sali nem unalmas! Íme a bizonyíték, hogy a vegák is tudnak jókat enni!
Van chilisbab is... egyszer ettem, de nagyon csípős volt (már marta a torkom) és nagyon paradicsomos vagy inkább ketchupos. Szörnyű volt!
Édességben sem erősek, belga waffelt kínálnak, de ezt nem frissen sütik, hanem valami tartósított, előrecsomagolt verziót melegítenek fel. Ajjaj! Az eredmény egy ázott mosogatószivacs amin már a csokiöntet és a tejszínhab sem segít. Szerintem a gofri (mert ez az) csak frissen és ropogósan az igazi!
Szóval, amit frissen csinálnak az okés, a többit én lehúznám az étlapról. Ezért ez a felemás feeling!